Βιωματικό Σεμινάριο Κουνταλίνι Γιόγκα
18 Φεβρουαρίου 2017
9:30-16:00
με τις
Ερμιόνη Pear Dev Χρύσου
&
Κάτια Ajeetdev Γεωργιάδου
Οι προκλήσεις της εποχής είναι πολλές και ειδικά όσον αφορά το κομμάτι της διατροφής. Η μαζική παραγωγή και βιομηχανοποίηση της τροφής έχει θετικά αλλά και αρνητικά αποτελέσματα στον τομέα της σίτισης. Η υπερκατανάλωση επεξεργασμένων τροφών στον σύγχρονο δυτικό κόσμο εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία. Η τροφή που για αιώνες ήταν το μέσο θρέψης και επιβίωσης έχει μετατραπεί σε βιομηχανία και ηδονή. Επιλέγουμε τις νόστιμες και όμορφες τροφές και στερούμε το σώμα από ενέργεια και απαραίτητα στοιχεία.
Μέσω της επιστήμης της διατροφής και την τεχνογνωσία της Κουνταλίνι Γιόγκα θα μελετήσουμε κάποιους βασικούς μηχανισμούς θρέψης και απορρόφησης των τροφών.
Θα ασκηθούμε μέσω της κουνταλίνι γιόγκα και θα φάμε εξειδικευμένο κολατσιό.
Θα απαντήσουμε σε ερωτήσεις.
Θα προτείνουμε τρόπους διαχείρησης των προσκλήσεων μέσα στην καθημερινότητα και θα μάθουμε να φροντίζουμε τον εαυτό μας μέσω της τροφής !
Χώρος διεξαγωγής:
Κέντρο Γιόγκα Ηλίανθος
Τσιμισκή 70 6ος όροφος
Θέσεις περιορισμένες, απαραίτητη η έγκυρη δήλωση συμμετοχής
Πληροφορίες & εγγραφές:
6947903759 / 6976897098
katgeor@gmail.com / erm.kru@gmail.com
Διδάσκουν οι
Ερμιόνη PearDev Χρύσου: Δασκάλα Κουνταλίνι Γιόγκα 1ου και 2ου επιπέδου KRI
Κάτια Ajeetdev Γεωργιάδου: Δασκάλα Κουνταλίνι Γιόγκα 1ου επιπέδου KRI
Διαιτολόγος-Διατροφολόγος ΑΤΕΙΘ
Εξειδίκευση στις Διατροφικές Διαταραχές & την Παχυσαρκία NCFED