X

Χρήστης

Κωδικός

Ως εκπρόσωπος

Να με θυμάσαι

Ξέχασα τα στοιχεία μου

Μενού
  
    38 αποτελέσματα (1-18) για ... tags > Γιόγκι Μπάτζαν

    Η συμπόνια και η παρουσία σου δεν θα λειτουργήσουν και δεν μπορείς να είσαι ευτυχισμένος. Να το θυμάσαι μια για πάντα, η ευτυχία είναι δικαίωμά σου από τη στιγμή που γεννήθηκες και είναι πάντα σωστό να είσαι ευτυχισμένος. Να είσαι λοιπόν ευτυχισμένος, να είσαι υγιής, να είσαι ιερός.

    Οι 16 όψεις Αρίστευσης του Δασκάλου της Κουνταλίνι Γιόγκα

    Ολος ο κόσμος είναι μαθητής σου. Τα δέντρα είναι μαθητές σου, οι πέτρες είναι μαθητές σου, η οικογένειά σου είναι μαθητές σου, όλα είναι μαθητές σου. Ενας δάσκαλος δεν μπορεί να σκεφτεί αλλιώς. Αν σκεφτείς οτιδήποτε άλλο, δεν είσαι δάσκαλος.

    Η Θεϊκή ουσία του δασκάλου

    "Μερικοί από σας που κάθεστε εδώ θα γίνετε σπουδαίοι δάσκαλοι της Εποχής του Υδροχόου. Πρέπει να καταλάβετε ότι πρέπει να χτίσετε τον χαρακτήρα σας πρώτα. Να φροντίζετε τον εαυτό σας, να είστε καλοί με τον εαυτό σας, να είστε συμπονετικοί με τον εαυτό σας. Αυτό είναι που πρέπει να κάνετε"j

    Ο δάσκαλος της Εποχής του Υδροχόου

    Τα συναισθήματα γίνονται πρόβλημα όταν είσαι θύμα τους – όταν πηγαινοέρχεσαι σαν μπαλάκι του πινκγ-πονγκ. Τα συναισθήματα σας είναι εδώ να σας οδηγήσουν για να κάνετε καλύτερες επιλογές για εσάς.

    Το Αυτο-Αισθητηριακό Σύστημα : Ο Προστάτης Αρχάγγελος σας
    ResultsChunk1
    Πολιτική απορρήτου