X

Χρήστης

Κωδικός

Ως εκπρόσωπος

Να με θυμάσαι

Ξέχασα τα στοιχεία μου

Μενού
  
    15 αποτελέσματα (1-15) για ... Βιβλιοθήκη > Mantra
    Mantra
    "Τα μάντρα δεν είναι κάτι ασήμαντο, τα μάντρα έχουν δύναμη. Είναι η δόνηση του νου σε σχέση με τον Κόσμο. Η επιστήμη των μάντρας βασίζεται στη γνώση ότι ο ήχος είναι μία μορφή ενέργειας, με δομή, σθένος και ένα συγκεκριμένο, προβλέψιμο αποτέλεσμα στα τσάκρας και την ανθρώπινη ψυχή."

    Η χαμηλή αυτοεκτίμηση είναι οδυνηρή. Είτε είσαι 13 είτε 30, ο πόνος που γεννιέται από το να μην αισθάνεσαι αρκετά καλός ή αρκετά έξυπνος ή αρκετά κομψός σε κρατάει στάσιμο. Δεν σε αφήνει να νοιώσεις γαλήνη και ευτυχία, αναφαίρετο εκ γενετής δικαίωμά σου.

    Ένα μάντρα για την αυτοεκτίμηση

    Με τον ίδιο τρόπο που ένα μάντρα επιδρά στην ύπαρξή σας επιδρούν και οι σκέψεις, τα λόγια και οι πράξεις σας. Έτσι μία συνήθεια μετατρέπεται σε πρότυπο συμπεριφοράς. Δημιουργείτε δονήσεις και συνειδητά ή ασυνείδητα αντιδράτε σε αυτές

    Πώς λειτουργούν τα μάντρας

    Θέλετε να προσελκύσετε την ευημερία και την αφθονία στη ζωή σας; Υπάρχουν μάντρας για αυτό το σκοπό. Ορισμένα είναι απλά, μερικά είναι περίπλοκα. Ακούστε και διαλέξτε αυτό που μιλάει σε σας, αυτό που σας δίνει το κλειδί για την ενεργειακή σας «κλειδαριά».

    Προσελκύστε την ευημερία !

    Έχεις πονέσει ποτέ βλέποντας τα ίδια σου τα μάτια στον καθρέφτη; Νοιώθεις απογοήτευση και ντροπή κοιτώντας το ίδιο σου το σώμα; ‘Όταν κάποιος σου λέει κάτι όμορφο πιστεύεις ότι σε κοροιδεύει;

    Μάντρα για την αυτοεκτίμηση: Bountiful, blissful and beautiful I am

    Ο Yogi Bhajan έδωσε το μάντρα αυτό για τη Εποχή του Υδροχόου. Φέρνει τη νίκη σε όλες τις όψεις της ζωής.

    Sat Siri Siri Akal

    Αν το τραγουδήσετε, ο νους, το σώμα και η ψυχή συντονίζονται αυτόματα και, χωρίς να πείτε τι θέλετε, οι ανάγκες της ζωής καλύπτονται. Αυτή είναι η ομορφιά της προσευχής.”

    Ardas Bhaee
    ResultsChunk1
    Πολιτική απορρήτου